naar vorige artikel

Au Courant 21 / 1 (maart 2015), pag. 6

dit artikel in pdf

naar volgend artikel

Van de voorzitter

Ed van den Brul

Beste leden van de VKTV,

Het is gelukt Au Courant weer als gedrukt tijdschrift uit te geven. Vorig jaar was er eenmalig een digitale uitgave; dat was een uitzondering. Ik ben van mening dat verzamelaars van tijdschriften een echt tijdschrift willen lezen, dit kunnen vasthouden en later kunnen bewaren. De meeste leden van de VKTV zijn verzamelaars van tijdschriften en wat is er leuker dan een tijdschrift van onze vereniging te verzamelen. Het bestuur is voornemens Au Courant weer minimaal twee keer per jaar in gedrukte vorm te laten verschijnen.

Het nieuwe bestuur, zoals u op bijgaande foto kunt zien, bestaat uit drie leden; uitbreiding van het bestuur zou in de toekomst wel wenselijk zijn. We proberen van de VKTV een leuke vereniging te maken met een interessant tijdschrift, een mooie website en goede beurzen samen met de Documentatiegroep 40-45.

Ik wil u alvast uitnodigen voor de volgende VKTV-beurs en de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 13 juni 2015 in Voorthuizen. Hopelijk komt u in groten getale naar deze vergadering om over de toekomst van de VKTV te spreken.

Veel leesplezier met deze nieuwe uitgave van Au Courant.

Met vriendelijke groeten,

Ed van den Brul

foto
Het bestuur in nieuwe samenstelling bijeen op 21-2-2015.
V.l.n.r.: penningmeester Gerard Raven, voorzitter Ed van den Brul en secretaris Paul Klein.
Foto met dank aan Teresa van den Brul-Van Seumeren.